Slapende vrouw

Help, ik kan niet slapen!

Herken je dit? Je wordt midden in de nacht wakker en kan niet opnieuw in slaap vallen. Of het lukt je niet om binnen 15 minuten in slaap te vallen als je naar bed gaat. Of je wordt meerdere keren wakker in de nacht. De volgende ochtend voel je je moe en uitgeblust frown.

Merk jij dat je last het van:

  1. Energiedips: Je bent moe en mist energie gedurende de dag. Dit belemmert je productiviteit en prestaties op het werk of thuis.
  2. Concentratieproblemen: je merkt dat je je minder goed kan  concentreren en moeilijker informatie opneemt en verwerkt.
  3. Fouten maken of ongelukken: je reacties zijn trager  je bent minder alert. Vaak denk je achteraf, dat je beter anders had kunnen reageren, maar je hebt er gewoon de energie niet voor.
  4. Vaker ziek: Je immuunsysteem staat onder druk, je bent verkouden, of hebt hoofdpijn of last van andere kwaaltjes.
  5. Stress en angst: Je vindt het moeilijk om je emoties onder controle te houden. Je hebt de neiging om boos of verdrietig te worden zonder een echt goede reden. 

Dit zijn allemaal tekenen van tekort aan slaap. Als je hier vanaf wilt komen op een natuurlijke manier, kan ik je helpen.

Download direct mijn video met duidelijke uitleg en:

  • Begrijp hoe je beter kunt slapen: Jij hebt goede slaap nodig zodat je bruist van energie en het beste uit jezelf haalt tijdens de dag. 
  • Leer over je circadiaans ritme en hoe dit jouw slaap beïnvloedt: Als jij je slaap-waak ritme begrijpt en onder controle krijgt, zul je goed slapen, vrolijker zijn en beter presteren.
  • Ontdek de tips & tricks die voor een goede slaap zorgen.  Zeg vaarwel tegen slapeloze nachten en een vermoeid gevoel overdag. Voortaan slaap jij als een roos, zonder pillen of medicatie!

Wie ben ik?

Ik ben Sandra van Ravenzwaaij. De afgelopen 25 jaar heb ik in verschillende management rollen gewerkt binnen grote internationale bedrijven. In mijn functies heb ik veel gereisd en onder constante druk gestaan om goed te presteren. Ik  weet  hoe moeilijk het kan zijn om goed te slapen.

In 2020 heb ik de studie leefstijl gevolgd en ben ik mij gaan specialiseren in het menselijke lichaam. Ik heb, op een natuurlijke manier, de controle over mijn eigen lichaam genomen. Een goede slaap is daar een belangrijke onderdeel van.

Wil jij ook in controle zijn en weten hoe jij beter kunt slapen en uitgerust en fit wakker kunt worden?

Vul dan hier je gegevens in en ontvang direct een e-mail het de link naar de video. Download de video met praktische uitleg en tips en slaap als een roos.

Gratis video met handleiding voor een goede nachtrust.